gilla läget

Asså vad är det med mig egentligen?? Vill träna men ändå ligger jag bara här i sängen hela tiden o halv sover! Så har min Helg sett ut. Spenderats  i min så underbara säng o varit mer än lite uttråkad! Det jobbigaste är nog att jag får nit i magen typ hela tiden .. Men men har iaf fettat upp mig med godis o läsk hela helgen. Ibland får även jag ta  göra det tycker jag! Fast nu börjar jag känna mig tjock... inge bra alls! Ajaa blir iaf short track träning i morgon kväll. Ska bli kul var ett tag sedan man åkte det. och på Onsdag blir det Sundsvall !!! nice nice (Y) Men nu dkr jag ta o tråka ner mig lite till så ha en trevlig kväll.
Ha det bäst.
- har ju fan inga bilder på den här datorn, blev en gammal då!

Ingen är perfekt. Men när jag såg dig var du perfekt. Ditt hår, dina ögon, din stil, ditt leende...
Men inget kan man få gratis. Ju mer jag tänker på det, ju mer problem stöter jag på.
Allt skulle kunna vara perfekt. Men allt skulle kunna bli fel.
Men nu är du fast i mitt huvud och jag sr dig bara jag blundar. Varför ska jag hamna i detta problem??
Du känner troligen inte som mig.. Varför skulle du.. Varför är jag då så feg??
...
Varför kan jag inte glömma dig??




until U love U

Okay jag är ganska så dålig på att blogga för tillfället. Men men det får man faktiskt vara! Skol veckan har verkligen flugigt fram! Det känns som om det var i går jag kom hem från Berlin! Men ikke sa nikke det var för fem dagar sedan nu! Har fått redan på några av provresultaten från Prov veckan och aa det ser inte så bra ut... två IG ett G- och ett VG vad jag vet hittills... Får ta och skärpa mig nu! Ajaa det som är gjort är gjort. Är inte precis sådär meta super baisse glad för tillfället... Har inte kunnat/fått träna speciellt mycket den här veckan. Skadad i min höft... Började i somras men sedan gick det över o blev nu värre i Berlin -.-'Ajaa That's life! Åker till Sundsvall på läger på Onsdag så då ska jag vara bra har jag bestämt mig för. Har nyligen kommit hem efter att varit och kollat på säng och soffa med mamma. Så just nu sitter jag och käkar kladdkaka och salta pinnar medans jag väntar på att det ska bli taco!!! Sedan blir det väll någon film eller något. får la se vad som händer.
Ha det bäst
-ser lite rolig ut där tycker jag då ",

Home

Då är man hemma i Sverige/Gävle igen då efter 5 underbara dagar i Berlin! Saknar allt o alla redan kan jag lova er! Tänkte ge en lite snabb sammanfattning av dagarna. Men orkar helt enkelt inte. Men hade grymt kul och är mega nöjd iaf. Träffade både gamla och nya vänner och sakanar som sagt alla redan. Tävlingen gick oxå bra. Slåg nytt SB o PB på 500m med ca en sekund. Fick tiden 44.77 så aa kan lova att jag är nöjd med den!!!! sedan blev jag tyvärr DQ på 1500m men aja gick ganska bra där med. Skulle ha åkt på en tid som var en sekund från mitt PB. Men någon gång blir man DQ ju.. Sedan 1000m gick la åt skogen. Var två sekunder från mitt PB men inget gick som det skulle -.-' ajaa just nu är jag grymt trött men om 45min är det träning så får ta och börja vakna till lite tror jag -.-'

- grymt taggad jag var där innan 500m nervös som faan kan jag lova !

- Efter 500m jag = helt död och glad!

Två av bilderna som en photograf tog på tävlingen på lördagen.

just a dream

Nu är det tisdag !!! Det gillas mycket må jag säga! Idag var det Engelska prov och det var även mitt sista prov denna prov vecka. Gick ganska så bra, tror jag! Sedan var det somsagt gym! När jag var påväg hem så svängde jag ner på stan och köpte ett par nya hörlurartill iphonen och ipoden. Har ju en vana att alltid paja mina. Haha så nu hade jag bara stora klumpiga, vill ju ha smidiga med. Sedan var jaghos en ny frissa idag med. Hon var trevlig och lätt att prata med. hon bor ju nära så det är nog någon jag kommer gå till fler gånger. Just nu hållerjag på att fixa till i morgon då det som sagt bär av mot Berlin. om 24timmar sitter jag på planet från Arlanda till Berlin. ska bli så grymt kul att träffa alla igen. Men det bästa av allt är det att få träna och tävla där! jag bara ällskar den banan! kommer jag nog alltid att göra !! Ne nu ska jag fortsätta med allt. Ha det bäst så får vi se när jag skriver igen !


- känner att bloggen blir roligare med bilder

okay, I'm crazy

Måndagar kommer nog aldrig vara min favorit dag. Vet inte men det är något med måndagar som gör mig nervös... hmm. Får la ta och tänka över det där lite. Idag hade jag iaf Naturkunskaps prov. Det var lättare än vad vi trodde det skulle vara men det var ändå svårt. Måste verkligen ta och skärpa mig när det gäller skolan. Ajaa. Blev ju inte så jätte lång dag kan man ju säga. började 09.30 och slutade 10.25! hahaha så har nog mest legat här i sängen och tyckt synd om mig själv. Hahah ane då, synd om mig själv har jag då verkligen inte gjort! Jag har haft disco med mig själv här hemma medans jag började lägga fram kläder/skridskor till Berlin! Hahaha det bästa av allt är att jag började lyssna på Dansk musik, fattade inte speciellt mycket då men kul var det. Sedan drog jag ut till Valbo med far min och mötte upp mamma som kom direkt från Sandviken/Jobbet. Blev en ny Everest Jacka från Stadium och sedan bar det vidare ner på stan. Där blev det ett par nya skor och ett par nya skridskovantar. Sedan blev det även käk på stan för vi insåg att vi aldrig skulle hinna hem o göra mat innan träningen. Så blev en väldigt god Pizza för mig innan träningen. Kanske inte det bästa man kan äta innan träning men men whatever. Gott var det ju! Hahaha hem och bara byta om för träning. träningen var grymt jobbig men kul. Min balans börjar komma tillbaka och det är ju super. Däremot finns det andra saker som gör att träningen inte blir riktigt bra för mig. Men det är på väg åt rätt håll iaf!

Ne nu är jag super mega trött. Imorgon är det engelska prov kl 08.30 och ca. 10.00 lir det gym med Cornelia och Nhung. Sedan kl 13.00 är det klippning. Sedan bara att packa och ladda inför Berlin Lägret! Blir nog mer skriva i morgon efter frissan. Hare bäst!!


Just wanna say that I love you

Om man tänker lågist så är det inte så konstigt att jag lätt blir depp. Så mycket som bara har gått fel de senaste veckorna för mig. Men jag sk avara ärlig jag ångrar ingenting! Visst jag önskar att saker och ting skulle se anorlunda ut men det var deras val! Jag lever vidare för något, som bl.a. dom har lärt mig så är det att inget blir bättre om man bara sitter och tycker synd om sig själv. Det man kan det ändrar man resten är som det är.

Har precis suttit och fixat till lite bilder från Kreta och stugan i Sommras. Sakanr verkligen veckan i Stugan, elr aa veckorna där. Men något jag saknar enormt är Kreta! Livet lekte då! Och om jag ska vara ärlig så ska jag leva livet nu i vinter. Det är mitt sista år som Ungdom sedan blir jag Junior och då blir det dyrare och mindre tävlingar. Men men det är då och det är inte det jagg ser fram emot utan det är nu tiden. 

Finns så mycket jag önskar just nu men så lite man kan få! men något jag verkligen önskar är att nu vill jag bara fokusera på Skridskorna. Inget annat, inga jäkla problem och speciellt inte förutfattade meningar om mig. Jag är den jag är och det gårinte att ändra på det. Gilla mig som den jag är elr håll tyst! 

 

Love tou you two

GUUUD vad jag är trött just nu! Går dagen var iaf super duper mega bamse bäst med mina två Amandor! älskar er ska ni veta ♥ Blev inte så jätte sent då men jag somnade direkt när jag kom hem.. Kan ju bero på att det var tuff träningsdag innan, hehe ojdå! Vaknade iaf runt 8 tiden i morse av att jag hade grymt ont i magen.. varför?? det vet jag ärligt inte men det har iaf gått över nu. Sedan satt jag mig och försökte plugga lite. Gick väll si sådär med det men tror faktist att jag iaf kommer få G på provet i morgon. Hoppas kan man ju alltid! Sedan har jag oxå varit så duktig att jag varit ute och sprungit en mil nyligen! Benen var tiunga och sega efter går dagen men höll ett jämt tempo och spran ca 50min ganska så bra eftersom jag är mitt sämsta löp form någonsin. Nu har jag precis käkat och ska krypa ner i ett varmt och skönt bad. Tyvärr följer naturkunskaps boken med mig men det gör även mobilen, musiken och en anan bok. Tror till o med en liten chokladkaka följer med. Aja ni får ha det bäst alla ni få som orkar läsa det jag har att säga.

- Amanda Björkman, jag, Amanda Hallberg (jag och mina amandor♥)

- Amanda Hallberg, jag (min lilla ängel som jag saknar i skolan)

-Amanda Björkman, jag (gummsan gud vad jag älskar dig)

- Jag (prvade amandas jackor lite)

-Jag (lite höstig är jag då allt)
Här kom ju lite små bilder som jag har fått tag på från amandas kamera. Jag, amanda och amanda har då kul med en kamera i handen.

hahaha 'puur hagel slag' hahaha

Då är det lördag igen då och bara tre dagar kvar till Berlin !!!!! Det älskar vi!!! Idag har det varit dag läger nere på IP med skridsko gänget! Gud vad kul vi har när vi spelar fotboll som uppvärmning men aa lite blåmärken här och där men det får man leva med. Asså det är ju roligare att spela på uppvärmningarna till skridskoträningar än att spela en riktig fotbollsmatch med laget. Lite sjukt då! Men men träningarna gick mer än bra för mig. första passet var mycket låg arbete + den älskvärda konditions övningen Liverpool... Sedan lunch och lite teori om de nya reglerna för säsongen. Sedan var det bara ut o spela fotboll igen (Y) Nästa pass var kort backe och det var jobbigt men grymt kul. senast jag gjorde det var när jag var i Norge på läger i början av Augusti! Sedna vart det de bästa avslutet på ett dag läger. Hemma bakad kladdkaka med grädde och Cola hos Björkmans! Love it! Nu sitter jag här med syskonen Hallbergs bredvid mig. Ska snart upp till Björkmans igen eftersom Helena fyller 40år idag. Grattis till henne!!! ne nu ska jag ta och vara lite social med de andra två. Och ta min mobil från Ida som spelar lite på den.
bjuder på en liten bild som jag hittade på datan (Y)
-Kramis kramis

vänner kommer och vänner går..

Nu vet jag verkligen hur det känns när de som näst intill betyder allt för än bara visar sig vara som alla andra.
När dom vänner man verkligen har sett upp emot verkligen socker kniven i ryggen på en.
Jag trodde verkligen på de dära orden ni sa...
Ni lovade att aldrig lämna mig vad som än hände!
Ni lovade....
Nu ser jag hur mycket jag verkligen betydde för er!
Ingenting!
Mycket har jag allt varit med om men aldrig trodde jag att jag skulle behöva gå igenom det här...
Vet inte vad jag ska ta mig till...
Vet inte vilket håll jag ska vända mig åt...
Jag vet verkligen inte någonting längre, det ända jag vet är att jag inte betydde något för er, annars skulle ni inte gjort det här!
Jag fixar inte det här.

Ne nu har jag gråtit min sista tår för er. Ni har gjort klart helt tydligt vad jag betyder för er! Ert val och eran förlust. Jag har Skridskofolket som stöttar mig just nu!
It's just to ignore it and try to move on. It maybe not will be easy but that's the only thing we can do. Someday you will se the sunlight again. You have us, your real friend that always gonna be there for you! Because we know what a amazing person you are and we will never lose you! Remember that!
Det är något en vän till mig skrev när jag berättade om er. Och jag tänker lyssna på honom! Även fast det kommer bli svårt så kommer jag fixa det!

1+1=???

Okay det där var nog det värsta prov jag gjort! Satt två timmar i Stora aulan och skrev matte prov som bara kan gå och hänga sig! Det sket sig ganska så totalt kan jag säga! hahaha jag och Alexander bara ne nu ger vi upp efter två timmar och aa vi konstaterade att matten kommer inte bli lätt! ajaa whatever det är inte matten jag vill satsa på eller?? onej det är skridskorna och vad jag vet behöver man inte kunna matte för att åka skridskor !!!hahaha nu är det bara 4prov kvar på denna provvecka ! tror ni jag kommer fixa det eller inte??

you think your cooler then me

asså allt bara skiter sig för mig just nu! Allt som inte har med skridskorna att göra då. Lyckas alltid hamna i problem när det gäller kompisar. Aja vinterns kommer nu så då kommer jag ändå inte ha så mycket tid till dem så får la ta hand om de problemen till våren.. Idag började iaf prov veckan. Ganska  så skön start kannan ju säga. Började 12.15 (typ) med träningslära prov och aa 12.35 slutade jag för dagen. Sedan att jag och några till blev kvar i skolan en liten stund. Jag ville hem men de hade min mobil som gisslan kan man säga, haha. men han iaf på 13.00 bussen från skolan så det var helt ok. Sedan har jag väll mest suttit här hela dan o kollat film o så. Vill verkligen att skridskorna ska börja nu. Har liksom tröttnat på att vara hemma varje helg och att bara tärna men inga tävlingar! Så nu blir det nice att komma på is igen på Onsdag o sena tävla lördag o söndag!!! LOVE IT!!!

R.I.P

Snyft mina kära och underbara Russin är döda... Jag har tydligen käkat upp alla mina russin. Så R.I.P kära små vänner.
-Okay jag ser ganska så glad ut men det är för när jag tog bilden fans det fortfarande russin kvar !!!

OMG

Satt o kollade igen lite bilder på min dator kamera och serrri det finns vissa bilder där jag ser helt annorlunda ut på :O
- Dom här två bilderna är tagna i slutet av förra månaden
- Dom här är tagna idag.
Är ju inte precis mig lik på dem! Och när man ser bilder från bara i somras blir man väldigt förvånad! Har jag verkligen förändras så mycket?? Asså OMG!! Ni kanske inte tycker det här var så intressant att höra men jag blev verkligen förvånad!!!  Aja Have a nice day :D

who say

Asså jag måste lära mig att plugga när jag säger att jag ska göra det! Nu skulle jag ha pluggat både igår o idag nu innan jag ska till skolan! men det blir aldrig av liksom! I eftermiddag ska jag ner på stan och träffa Johanna, Victoria, Stina, Rasmus och Christoffer... Det innebär ju att det inte kommer bli nå plugg då heller! Och i morgon börjar prov veckan !!! Måste verkligen kunna träningsläran till i morgon! Får liksom ingen anan chans att fixa den ju! Asså nu börjar jag verkligen bli stressad! Jag hoppade över att gymma med Cornelia nu på förmiddagen bara för att jag skulle plugga men det blev ju inget med det! Får smått Panik snart! Inge bra Malin, inge bra alls! Tänker iaf ta bussen som går om 15 min till skolan. Börjar ju 12 men kan ju käka i skolan för en gångs skull...  Måste verkligen ta o skärpa mig nu. Så här kan jag inte hålla på! Får tänka lite positivt iaf! Bara en vecka kavar tills det blir BERLIN!!! Love it! Lite nervös är jag allt men det kommer nog att gå bra. Hoppas jag iaf.

who knows

Var ju en jätte jobbig dag i skolan idag då.. Eller inte precis då. Bara engelska och matte sedan slutade man. Tog första bästa bussen ner på stan och hann precis på 4an hem. Blev att käka pizza  och lite glass till lunch för mig. Ganska så okay om jag får säga det själv. Måste bara säga att jag älskar vädret och alla färger ute just nu! Det är bara så fint! Sedan jag som skulle plugga lite matte när jag kom hem fick lite annat o tänka på så blev att räkna ut något helt annat än matte. Men lyssna på det. Låter ju inte precis så dåligt. En dag med vanliga lektioner, en vecka med bara prov. Fem dagar i Berlin på läger m. Danmark och Finland. Tio dagar här hemma i Gävle. Fyra dagar i Sundsvall på läger. 18 vanliga dagar, tre helger i rad med tävlingar (Hamar, Karlstad, Göteborg)! Bye bye sommaren och tråkiga träningar och hej hej vintern och skridskosäsongen!! Kan bara säga Love it! Just nu sitter jag bara här i sängen och lyssnar på lite musik. Borde verkligen börja plugga nu men det är inte så frestande precis.. Skulle faktiskt hellre vilja sova en timme eller så. Skulle vara ganska så skönt. Men ne tror jag går och hämtar ännu en mandarin. Dom är bara så goda! tror jag har knarkat sönder dem nu i helgen.

new day, new week

Då är det måndag igen så. En ny vecka o förhoppningsvis en bättre vecka. Fast aa det ser ju inte så ljust ut eftersom provveckan börjar på onsdag... Får la göra mitt bästa o se var det leder till. Nu går min buss om 40 min så jag borde nog ta o gå upp från sängen nu. Har ju bara två lektioner idag så blir ju inte så jätte lång dag iaf. Sedan är det bara att plugga vidare när jag kommer hem. Men just n vill jag bara att det ska bli nästa vecka så jag får åka till Berlin o träna igen! Ne nu kan jag verkligen inte ligga kvar här i sängen! dags att ta tjuren i hornen o möta den nya vecka.

I am so sorry

Den här helgen skulle jag bar avilja dra ett streck över! Allt har bara gått åt skogen för mig. Inte för att jag vet om du kommer läsa det här eftersom du skulle ta en paus från mig men hoppas kan man ju alltid! Förlåt så himmla mycket. Men det var det ända jag kunde säga för att inte såra oss båda, trodde jag. Men aa det sårade oss båda iaf! Lovade att inte ta kontakt med dig. Visste att det skulle bli jobbigt, men trodde aldrig att det skulle vara så här svårt. Det ända jag har velat göra idag är att skriva till dig. Sett hela dagen att du varit inne på FB o det har varit svårt att inte skriva till dig. Men jag lovade ju! Men vad tjänar det här till egentligen?? Jag kommer snart knappt vara hemma speciellt mycket iaf. Nu börjar ju skridskorna men det sista jag vill är att förlora dig på det här sättet! Vill inte förlora dig alls men tror att jag redan gjort det. Att se dig så ledsen som du var när vi träffades igår var verkligen väldigt jobbigt! Speciellt eftersom jag visste att det var pga mig som du var så ledsen!
Så med det här inlägget vill jag bara säga förlåt! Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till! Du vet väll hur mycket du betyder för mig! Och jag lovar att hur lång tid det än kommer ta innan du vill prata med mig igen så kommer jag alltid att finnas här o ställa upp för dig på vad det än är!! Glöm inte det!


I like it

Då har denna vecka också gått. Känns verkligen som om veckorna flyger fram. Dagen har la varit helt okay förutom att jag fortfarande tycker det är pinsamt i skolan. Ajaa det blir nog bättre snart. I kväll kommer några av skridskogänget hit och käkar piazza och har det trevligt. I morgon blir det löpning först sedan lite plugg och Victoria.
Ska bli nice. Tyvärr börjar ju prov-veckan på onsdag. Får la se hur det kommer att gå. Ajaa efter något hemskt kommer oftast något gått och i detta fall är det Berlin lägret för mig. Ne nu ska jag fixa det sista innan de andra kommer .
Ha det bäst på er!
.
-Kram

what can I say

Denna dag har varit helt chill som alla dagar har varit hittills denna vecka. Gymmande först med Cornelia och Joel i skolans Gym. Sedan käk på stan med Cornelia och efter en stund kom Tove. Blev en liten kladdkaka som efterrätt också. Ganska så nice kan jag lova. Tyvärr kom jag visst lite sent till matten som vi egentligen inte hade... Svårt att förklara men var visst 30min sent. men men missade inget speciellt eftersom vi hade vikarie. Matten avr iaf inte en hel lektion så Jens kom och vi hade datorkunskap. Där gjorde vi i princip bara klart svenska uppsatsen sedan fick vi sluta. Så man kan säga att jag började 12.30 istället för 12.00 och slutade 14.00 istället för 15.20 idag. Så chill dag som jag sa. Nu har jag pluggat lite matte och ska fortsätta med det. Prov veckan börjar ju på Onsdag! Help me somebody! Men men får ta och göra mitt bästa. Ikväll är isträningen inställd så det blir spänst snabbhet nere på IP istället. Ganska så nice eftersom det var ett tag sedan man gjorde det. Nu är det bara två veckor/14 dagar kvar till Berlin. Gud vad det ska bli kul att åka dit! Träffa Hanna och alla igen! Ne nu måste jag fortsätta med att plugga.
.
-Kram

it's not to late

Då var veckan slut igen då.
I kväll blir det en hemma kväll med bror o. pappa.
Iaf som det ser ut just nu.
.
Längtar så till Berlin nu.
Ska bli så skönt att bara få koma bort o. göra det som jag älskar allra mest.
Träffa gamla o. förhoppningsvis nya vänner.
Inte behöva tänka så mycket på skolan o. alla bekymmer här hemma.
Men det är fortfarande några veckor kvar tyvärr.
.
.
-Kram

RSS 2.0