well well well

today am I tired and HAPPY!!! Haha fick bara lust att skriva lite på eng! Men seriöst jag pratar typ all the time på eng och som ni ser skriver jag det oxå.. hmm! men men iaf! igår så hade jag short track träning! har inte fått träna på is på mer än en vecka! var riktigt nice! Och det bästa var ju att jag inte hade några som helst känningar i varken höften elr knäna! bara ett litet tryck vid höften men det gick över lika snabbt som det kom! GLAD GLAD GLAD! Men nu ska jag käka frukost som jag borde ha gjort för en timme sedan -.-' ! jävlar det här var inge bra! tiden går för fort!!!
Ha det bäst !!

X_X

det gör ont överallt ... ont i huvudet, nacken o i ryggen! det ända positiva är att jag inte har ont i höften elr knäna! Men får damp! vill bara sova så funderar på att göra det innan träningen kväll som är 20.10! vad tycker ni?? Aja just nu ligger jag o kollar på "Dear John" ! så sorglig men bra !

school = boring

ojojojoj vilket liv an har. Har för det första kommit fram till att cykelträning hemma är det tråkigaste som fInns! På 3dagar har jag cykeltränat i mitt framtida träningsrum hemma 5gånger! Igår t.ex så hade jag bara suttigt i 10min på cykeln o var så jävla mega uttråkad att jag höll på att ramla av cykeln... och gissa vad! Då skulle jag sitta där mins 50min till ! GREAT!
Och just nu sitter man på golvet vid skåpen o borde börja läsa egenom vad det är man ska säga på naturkunskaps provet! Men orkar man det??? Svar NEJ! vill hem och packa nu innan träningen o sedan se klart på filmen man började kolla igår! Inte vara här i skolan o snacka om någon himla ö o sedan ha svenska...
Aja ska nog ta o röra mig mot P2 nu som alla andra.
Ha det bäst.

be happy

Livet är så underbart! Skadad så har i princip bara kört rehab träning i 5v o gissa vad! kommer göra det idag med!!! halva tävlingen i helgen gick åt helvetet men andra halvan gick mer än bra!!! blir ingen tävling för mig i karlstad nu i helgen men ska dit o hjälpa de yngre lite iaf. det kommer bli både kul och ett helvete... om jag kan träna på is nästa vecka får jag åka till Göteborg på scandinavain cup! om två veckor är det prov vecka.. Om en månad är det jullov och om en månad o två dagar åker jag till Berlin en vecka på läger. Nyår i berlin !!!
Aa som ni ser flyter ju mitt liv på bra... fast nää. Eller vissa saker går super men andra saker går åt skogen.
ne nu ska jag antingen sätta mig på cykeln elr fixa No skiten... måste ju bli klar idag! har ju redovisning i morgon!
hörs, ha det bäst!
- amanda o jag är normala när vi är trötta o är på tävling-älskar dig

it's me

okay nu var det några dagar sedan jag sist skrev. Men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva. Så vi får vänta med något vettigare inlägg tills jag har kommit på något att skriva ^^
- gammal Bild men men  it's me

remember me and remember you

Vad är det som har hänt med mig?? jag har börjat bry mig om mitt utseende grymt mycket för att vara jag ??? skumt skumt!! Gud vad jag vill gå på is o tävla na kan jag lova er. och gissa vad det kommer jag få på lördag ! Åker ju till Hamar på Norge Cup på fredag. 6h i minibuss är ju verkligen älskvärt. Börjar ju bli van o det brukar vara grymt roligt med.
Idag var det ju som sagt gym med Cornelia, Nhung o Tove på Polhem. Var roligt men börjar bli lite uttjatat att gumma all the time.. men men i morgon blir det gym igen, som vanligt... Men sedan på kvällen ska jag
Ä N T L I G E N få träna short track igen!  det gillas grymt mycket kan jag lova!
- Me, me, me

that's the true

För tillfället hatar jag allt som tillhör kärlekskänslor! Varför är jag kär i dig?? får ju inte precis någon respons på det... Men jag kan verkligen inte släppa dig.. Kollar igenom dina bilder 24/7 o ditt leende o dina ögon är bara för fina! Vet att det låter töntigt but that's the true! Snälla någon hjälp mig!

You are my angel

Då har ännu en måndag smygigt förbi. Har väll mest legat här i sängen o läst hela dagen. Kunde inta vara med på idrotten idag så slutade innan lunch så då passade jag på att träffa Johanna Ögren igen. Var ett bra tag sedan sist nu. Blev en lunch på stan. Vi hade en hel del att prata igen kon man säga. men det var verkligen trevligt o kan lova er att det var något som behövdes i detta vinterväder. Men hon skulle tillbaka till skolan så då satt jag mig på bussen med henne men när hon hoppade av vid sin skola åkte jag vidare till Hagaström o hem till mig. Sedan hade ju jag planerat att träna idag. nu när jag inte haft några problem med höften på flera dagar. Men icke sa nicke.. Då har ett hockey lag från Sätra (tror jag) tagit våran is tid så vi ska få träna 20:10 på onsdag istället! Hallå Jag ska till Hamar/Norge på fredag o jag har knappt tränat på 4v.... P A N I K kan jag lova! I morgon blir det gym med Cornelia, Nhung och Tove kl 9:30 på Polhem. Lite tidigt tycker jag men men whatever.
Ne nu är jag trött o ska sova lite. Natti natti o ha det bäst.

In the big city

Då sitter man i Stockholm i Dannes o Lindas lägenhet. Ganska så nice kan jag lova. Sitter med brors dator.ganska så anorlunda att sitta o skriva med en HP dator när man är van med en mac book kan jag lova. Ganska så trött som jag brukar vara. så det är la inge konstigt.
När jag kom hit gick vi typ runt hela stockholm, kändes det dom iaf, innan vi gick till Kungshallen o käkade. Just nu sitter vi o kollar lite på TV serier men ska sedan spela lite Pro Evolution Soccer elr hur det stavas. får la se hur det går eftersom jag inte är så speciellt bra på fotbolls TV-spel. Hahaha ajaa ! Nu ska jag kolla vidare på det vi kollar på.
Go kväll!

-en lite skum bild som jag hittade på mig från Kreta.

On my way again

Då var det äntligen fredag igen då! en efterlängtad Fredag kan jag lova! Hade muntliga i Naturkunskapen idag och det gick ganska så bra så har iaf fixat G nu. tur det kan jag säga annars skulle jag serri fått nå fel på den. Fattar ärligt ingenting!!
Just nu sitter jag iaf på tåget på väg till bror min. Ska bli trevligt att träffa honom igen. Är ganska så uttråkad men har chatten och sitter även o kollar på live sändning från Heerenveen där det är Världscupen i Skridskor.. Aaa jag kan ju nästan bara drömma om att åka sådär fort!! Men men hoppas kan man ju alltid !!
Nu kommer jag tydligen fram til Arlanda ! så bara 20 min kvar för mig sedan.
Men ha det bäst så får vi se om jag skriver något mer i Stockholm.
- gammal Bild från veckan, men hittar ingen annan bra för tillfället!

if you ever love me

Asså den här Naturkunskapen tar död på mig!!! Fattar inget!!! Eller jo jag fattar men jag får aldrig fram svaren på frågorna jag ska kunna i morgon!!! ÅHHHHH!!!
Idag har det hänt mycket och det har känts som om dagen har varit alldeles för lång!! För det förras så hade vi inte sovmorgon idag och ja jag för sov mig så fick ta den senare bussen! Sedan på idrotten dansade vi Zumba!! Fatta kul det var men grymt jobbigt !!! Det måste göras om må jag lova!!
Sedan så har jag ju oxå varit till sjukgymnast idag... och som vanligt fick jag bara höra att jag är svag i fotlederna men nu oxå att jag var svag i höfterna! Så har fått några övningar jag ska göra varje dag och innan jag ska ut på isen! om två timmar typ är det träning i i hagaströms skolans gymnastik sal så ska plugga vidare nu så att jag slipper sitta hela natten sedan!
Ha det bäst!!
- hittade ingen bättre bild, gammal från i våras!

eat, sleep, speed skate!

Aa great!!! is träningen guck ju åt skogen, som jag redan hade listat ut att den skulle... men men ska till sjukgymnast i morgon så hoppas han kan lista ut vad det är som är fel på mig... och om han säger att jag ska VILA MER som alla andra sagt så tar jag livet av honom!! Jag har vilat men det har fan heller hjälpt..... ja jag vet jag är så jätte positiv just nu (Y) elr inte då.... sedan har jag smått mått illa all day long! skit läskigt!!! men nu är jag trött o sur så ska krypa ner i min säng nu när jag har sett en film o sedan ska jag sova!!
Ha det bäst och ta hand om er!
- That's my life, yeee ♥

school

Hahahaha nu sitter jag i skolan och har Datakuskap. Eller aa själva lektionen har ju inte börjat än. Vi sitter o kollar på någon dokusåpa som Sofia o Josse gjort! Hahahahaha fy fan vad roliga dom är! Men nu ska lektionen börja så får nog ta o jobba lite den här lektionen.
Ha det bäst !


Svar på komentar:

Ella <3 :
hahah kan ju va bra med ett G :)

Svar:
Hahaha Ella aa det har du rätt i. Men som sagt jag är inte så bra på att plugga ;) <3

you and me...

Jag fattar helt enkelt inte! Hur kan jag vara så jävla trött all the time??? Igår var första gången på länge som jag släckte lampan innan kl 23.00 men ändå är ögonen helt slut! inge bra inge bra! Blev iaf gym med Cornelia och Nhung på Polhem idag innan skolan. blir det i morgon med vad vi har tänkt iaf. Sedan var det ju två lektioner innan man fick sluta 15.05 (15min tidigare än vi ska) sedan mitt i lektionen får man sms om att det snöar så man kollar ut o riktigt så snöade det! Blir bara mer o mer snö som faller så det ser lovande ut kan jag lova er. Jag som älskar snön o vintern! Ne nu ska ja ta o plugga lite mer Natur så man kan fixa upp sig till ett G på fredag.
Ha det bäst!
- me and my Iphone ♥

I gonna make it

God kväll god kväll. Då har ännu en måndag susat förbi. Även fast det känns som om alla dagar bara kryper fram nu förtiden så känns det som om det var igår jag träffade min klass för första gången. 11 veckor/ca. 3månader har gått sedan jag började i TE1ID på Polhemskolan i Gävle. Det känns verkligen som om alla i klassen känner varandra och så förutom mig. Gillar min klass grymt mycket men hat ändå inte riktigt kommit in i den. Kan ju oxå bero på att jag har varit borta en hel del men iaf.. Känns lite jobbigt det. Men men that's life I guess.
Blev ingen riktig träning för mig idag heller.. Hade simning i skolan och då började jag känna av knät ganska så mycket så blev lit cykel o övningar här hemma istället för det älskvärda Short track träningen i B-Hallen... Tycker verkligen att do träningarna är grymt roliga. Men dom sliter ju grymt mycket på mina knän o höfter oxå....tyvärr! Men nu ska jag ta och kolla på någon film innan jag somnar. I morgon blir det upp och åka till skolan 09.30 för att gymma m. Cornelia och Nhung innan skolan börjat kl 12.00. NICE!!!
Ha det bäst och natti natti•
- Ja, jag är som jag är och vad det än är, så är det inte normal »«'

tell me that again

Jag som hade tänkt sova länge idag vaknade ju såklart innan 10... Har blivit för van att gå upp ganska så tidigt när jag går i skolan och är på läger stup i ett... Var nog länge sedan jag sov till 11-12 nu! lite arg blir man ju eftersom jag känner att jag skulle behöva sova längre men kan inte! ajaa whatever. Och jag vill ju säga Tack till världens bästa Ella Erkman http://ellaeveliina.blogg.se/ igen ♥ Vet inte vad mer jag ska skriva just nu. är så trött -.-"
-bild på mig igår med nya Hagaströms skridsko tröjan ••···

why should I listen to you??

Då är man hemma efter 4 dagar i Sundsvall på det årliga klubblägret. var tävling idag men aa eftersom jag knappt kunde åka ett helt 400m varv på träningen i morse så fick det bara bli ett 300m lopp för mig. Starten var sämst och höll på att tappa balansen i början... Men blev iaf ett PB med 5sek. 29,50 ! hahaha jag var verkligen dålig när jag var mindre! kan verkligen säga att jag älskar min säng nu iaf! I morgon blir det sova all day long!!! nästan.. måste börja plugga lite. men nu blir det chatta o bara ta det lugnt hela kvällen. Ha det bäst!
- en trött Malin

juleskummmm

Aaa detta läger har inte veligt speciellt kul för mig. men men morgon är det lätt träning o sedan tävling. får la se hut det går. Borde sova nu men vill inte... Men är så jävla trött så att det inte är sant. Och ja jag är jävigt negativ och arg just nu... därför bjuder jag på en ful bild på mig osminkad och trött!!
- oj det blev vist två... en med o en utan tröja :P oooobs !

I hope, I dream

ingen ide att försöka tro att allt ska bli bättre, det visar sig bara att det blir sämre..
är i Sundsvall nu som sagt o aa igår gick träningarna super men idag gick det åt helvete... Höften låste sig o det gjorde så fruktansvärt ont all the time! Inte blev det bättre att tekniken inte funkade. Aja vad gör man?? jo man går av isen... ganska så depp just nu men som sagt jag får försöka se det positiva. Bättre att det krånglar nu inre senare under säsongen. ja säsongen har ju inte riktigt börjat heller så det är ju ganska så chill. nu ska jag käka lite skum tomtar o dricka lite cola innan nästa is pass så får vi se hur det går!
ha det bäst.
-en Bild tagen Igor då men ajaa

on my way

Först vill jag säga tack till Ella Erkman http://ellaeveliina.blogg.se/ ! Hon är bara bäst ♥
.
Just nu sitter jag i Bussen som ska ta mig o resten av Hagaströms skridskoungdomar till Sundsvall på läger. Inte så super tagg på att träna med mitt ben men det går nog bra till slut. Var iaf till en sjukgymnast elr aa några sjukgymnaster i måndags för att kolla upp vad det var för fel.. det visade sig att jag är svag i fotleden och att jag har använt fel muskler i flera år nu. Därför jag får ont i knä o höft all the time! Aja foten/benet är tejpad med någon läketejp nu så hoppas det ska bli bättre. Har ju oxå några övningar att göra så.
Borde ha tagit med mig lite skolböcker eftresom jag har lite att göra men jag orkade bara inte. får plugga på söndag o nästa vecka (Y)
Ha det bäst.
- meeee
-Normala =Jag o. amanda
-Jag o. amanda

hej hej malin :)

jag gjorde två vilken vill du ha ?? :) <3
denna
eller denna ?
/// ella erkman <3

RSS 2.0